Tuesday, 10 March 2015

Waarom heb je dubbele punt zuivering nodig?


De meeste fysieke problemen worden veroorzaakt door een samenstel van afvalmateriaal kan worden vanuit het begin van het spijsverteringskanaal orgaan, algemeen aangeduid als de dikke darm en vervolgens verspreid naar verschillende delen van het lichaam, zoals de lever, nieren, het hart en de longen. Het welzijn en de imperatividad grotendeels afhankelijk van de gemakkelijke en volledige verwijdering van afval items uit het darmkanaal.
Waarom heb je dubbele punt zuivering nodig?


Chemicaliën dikke darm helpt bij het spoelen van de overvloed van fecale materie uit de darm, het verliezen van gewicht is jammer karting in hun lef en weg te vechten van de dikke darm ziekte zonder symptomen.

Tegenwoordige mensen niet genoeg te eten vezelrijke degelijke methodologie maaltijd tijd hebben. De normale individu draagt ​​tot 20 pond van onverteerd fecale materie in hun spijsverteringsstelsel. Dit verval, verrotting kruk in hun spijsvertering systemen is potentieel zeer gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Een chemische eigenschap colon zal flush fecale materie die de darm vult helpen.

Hoe te wassen uw fotolijst is voorzien van een fatsoenlijke welzijn dikke darm en reinigen tot 20 pond van onverteerd fecale materie aanpassing van hun darmen. Dit zal duidelijk gewicht te verliezen tijdens het wassen onderaan uw frame.

Het gebrek aan voeding helpers bij de zuivering van zijn colon. Eigenlijk wat bekend staat als een snel of een lichaam ontgiften strategie. Met behulp van deze strategie dubbele reiniging, je gewoon gaan op een sap voor ongeveer een week. Juice vasten kunnen blijven voor twee of drie weken als je wilt maar, en veel mensen gebruiken ze om uw lichaam en het verliezen van ongewenste lichaamsgewicht veel detox.

Juice vasten is het mogelijk om een ​​van de bomen geteelde voedingsmiddelen of groentesappen te gebruiken, maar als je diabeet bent je kan hebben om hun sap verdunnen op het gebied van grond met een hoog suikergehalte karakteristieke maatregelen .

Er zijn een paar producten van de aarde, die eruit ziet als dubbele punt zuivering levensonderhoud. Vezels moet een essentieel onderdeel van de methodologie van een maaltijd. Groenten, voedsel gecultiveerde grond, bonen, noten, zaden en volle granen zijn een percentage van de dingen die bekend zijn bij hoge vezelgehalte hebben. Ze zijn een vitaal en oneetbaar voedsel segment. Een vezelrijk gewichtsverlies onderbouwt echt een stevig kader spijsvertering reinigen van het afval dat draagt ​​bij in de dikke darm. Fiber praktijk ook darmkanaal. Anderen ondersteunen rijk aan vezels zijn als substantie rijst, bonen, kool, bieten, wortelen, erwten, citrus en stukjes fruit, om een ​​paar te geven.

Groene voeding die een hoog niveau van chlorofyl als hooi bevatten, tarwe gras en granen zijn ook perfect voor het zuiveren van de dikke darm. Het deel van de chlorofyl bekend te verlichten en te herstellen beschadigde weefsel in het spijsverteringskanaal. Helpen het lichaam om meer zuurstof en wortel vergiften halen. Chlorofyl wordt anders genoemd innerlijke anti-transpirant manier.

Drink veel water is een alternatieve methode om de dikke darm te zuiveren. Ontbreekt maatregel water in het lichaam en veroorzaakt verstoppingen giftige niveaus leidt tot een verhoging van de kwaliteit. Veel drinkwater is een absolute noodzaak voor het doorpompen dikke darm. De ideale waterstanden kan consequent tussen 6-10 glazen veranderen. Het is misschien wel de meest karakteristieke van alle exploitanten van de dikke darm-zuivering.
Een solide organen is essentieel voor het algemene welzijn van een persoon te handhaven. Merk op dat de spijsverteringsorganen nemen een belangrijke rol bij de overdracht van afvalstoffen uit het lichaam.
Naast het houden van de darmen te klinken, is het essentieel om voedsel rijk aan vezels en fytochemicaliën verbruikt. Daarnaast moet bulk, roken en drinken onmatig worden ontweken.
Colon therapie wordt beschermd delicate gebruik van warm water in de dikke darm van elkaar gescheiden waren hydrateren ,, versterken en duidelijke afvalstoffen uit het lichaam. Het is een geweldige hulp behandeling te helpen bereiken van de ideale wezen. Dit product is handig voor mensen die behoefte hebben aan accurate informatie over de behandeling van dikke instrument te leren.

1. Uitgebreide Wellness is een methode om te herstellen door de behandeling van het hele lichaam tegen een specifiek deel. De behandeling bestaat uit allemaal bedoeld om de eenheid van lichaam aan te vullen en het bereiken van de ideale wezen.

2. Colon Therapie (ook wel colon hydrotherapie of darmspoeling) is een overdekt douche verdrijven van afvalstoffen uit het lichaam, met warme, gefilterd water in de dikke darm. Het afgescheiden water is glad en ontspannen de ontlasting, waardoor het opruimen van afval door de gemeenschappelijke peristaltiek van het colon.

3. Wat zijn de voordelen van het hebben van een behandeling sessie dikke darm?
Colon hydrotherapie is een zachte wassen van de dikke darm. Kennis van een dubbele punt zal hebben drie positieve effecten:

1. warm gefiltreerd water hydrateert het colon bereiken demping harde stagnerende fecaal materiaal in de dikke darm.

Hydratatie 2.Deze helpen de dikke darm spieren waardoor het aanzetten trekker peristaltiek (spierontwikkeling) in de dikke darm.

3.Het hydratatie mengsel aanzetten peristaltiek en verbetert de schoonmaak "geplakt" in de dikke darm ontlasting.

4. Bent u met een behandeling sessie steriele dikke darm?
Ja. Patent No. 5.871.463 S.) helpt colon gadget. Het instrument is ontworpen voor gebruik in een verscheidenheid van omstandigheden om genezing faciliteiten, verpleeghuizen, scholen op te nemen, en dat is slechts het topje van de ijsberg.
Het instrument is een gesloten kader om vijandige geuren en morsen te ontwijken. Het maakt gebruik van een, -gebruik single, disposable speculum twee buizen, een afsluiter mobiele gecontroleerde temperatuur, en het frame water gewicht controller / verlichten. Bovendien is het apparaat gedesinfecteerd na elke sessie met een scala CaviCide leerjaar genezing EPA en onderschreven. Tot slot, reiziger verenigingen zijn agreeability met de richtlijnen van de stad water en riolering commissie aan inverse problemen te anticiperen.
5. Wat gebeurt er in het midden van een helpsessie dikke darm?
Een sessie van de dikke darm is vergelijkbaar met het nemen van een warme, het afrollen, indoor douche bad. Het is een prettige ervaring voor de meeste. Aan het begin van de sessie die wordt getrokken uit de taille. Hangt af van uw dikke darm office support, een team, een handdoek of blad wordt gedragen om nederigheid te garanderen. Volgende leunend op een gewatteerde tafel, zult u het delicate vinden, het invoegen van zichzelf in een speculum in het rectum. Zoals sommige temperatuurgestuurde.
Wanneer uitzonderlijk bereid levensonderhoud die zijn ontdaan van de meeste vezels supplementen, leven-beperkende functie en geconsumeerd, de spieren rond de dikke darm hebben buitengewone moeite met bewegen langs bestaansmiddelen medium verwerkingspad . Op het moment dat deze stof in de colon voor een zeer lange tijd blijft, wordt het meer en meer droog dynamisch. Verzameld of afvalmateriaal gevangen in de dikke darm kan uitwerpselen begrijpen beïnvloed gestolde lichaamsvloeistof, dode celweefsel, microben, parasieten en andere verschillende vergiften giftige substances.such kunnen hun weg in het bloed en lymfestelsel kader te vinden, waardoor een voelen zich moe, slaperig of ziek. Andere fundamentele meningsverschillen met betrekking tot de dikke darm opgenomen arrestatie, losheid van de darmen vraag, een opgeblazen gevoel, hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid, sinusitis, oog en oor, spinale pijn, verschrikkelijke adem, lichaamsgeur en sensorische systeem probleem . Incessant omstandigheden typerend voor de groei van colon reden.
Een solide dikke darm behoudt water, mineralen en diverse supplementen. Hoe dan ook, wanneer de film van de dikke darm wordt getroffen met de plaat, kunt u niet rechtmatig acclimatiseren en te assimileren deze mineralen en supplementen. Noodzakelijk zijn, zal het lichaam beginnen om de nadelige effecten van supplementen tekortkomingen ervaren. De meeste ziekten zijn in feite onderworpen mislukking. Ze ontstaan ​​wanneer bepaalde lichaamsdelen te steunen mal-voeding, vooral mineralen. De grootste bekendheid bij slechte levensonderhoud reden is intestinale obstructie. Uitgedrukt in wezen een schone darm is essentieel voor een vast lichaam.
Bovendien is de hulp van de dikke darm werd pas bekend in het midden van de negentiende eeuw, toen Ilja Iljitsj Mechnikov, een Russische microbioloog, introduceerde het idee van "autointoxication". Hij betoogde dat wanneer de dikke darm wordt gevuld met gestolde fecale materie als gevolg van werkloosheid, slechte regime geeft of andere gastro-intestinale aandoeningen, kan dodelijk afval ontwikkelen. Deze ontwikkeling kan regelmatig gevraagd stagnatie en verval van ontlasting in de dikke darm te verspillen. Terwijl fecale materie is rotten in de dikke darm, de legers van ziektekiemen en gifstoffen worden gemaakt. Zodra geassimileerd in het slijmvlies van de dikke darm, worden deze vergiften uiteindelijk hun weg in de bloedsomloop. Dit zal resulteren in verschillende ziekten, zoals hartziekten enzovoort ..
De autointoxication hypothese werd gevangen genomen door Dr. Zijn toegewijden omarmde hun welzijn regimes en welzijn ondanks darmspoeling. In hun paper verspreid in het tijdschrift van de Medical Association van Amerika in 1917, getiteld "moet Colon worden opgeofferd of het hervormd worden?" Gegarandeerd Kellog een groot aantal gastro-intestinale chirurgie te wijten aan de levensvatbaarheid van de hulp dikke darm hebben gecompenseerd zijn asiel.
Dit patroon begon in de behandeling van dikke therapeutische wereld. In feite, geleerden begon stelt colon behandeling van diverse ziekten, zoals coronaire hartziekte, gewrichtspijn, leed en hypertensie.

Hoe dan ook, de hulp van de dikke darm ontkwam niet aan achterdocht en feedback van verschillende experts. Sommigen accepteren dat er echt geen motivatie om de dikke darm, anders dan in geval van detentie en de voorbereiding voor colonoscopie te spoelen. Zoals hen de meest geschikte methode om de dikke darm te zuiveren is een kans om de karakteristieke fysiologische systemen geven.
Advanced Medical ook de aandacht vestigen op afval items zijn niet vergiften, hoewel steeds binnen de dikke darm om secties getrokken uit de tijd. Behandeling van dikke darm, inclusief, interfereert met de normale ontgifting van het lichaam. Het aantal micro-organismen steun die de darmen blijven werken rechtmatig overschreden. Wat meer is, zijn er geen experimentele studies de begeleiding van herstel gevallen de behandeling van dikke darm aangepakt.
Immers, de hulp van de dikke darm gainning nog steeds op grote schaal voorkomt deze dagen, zeldzaam onder deskundigen behandeling opties met behulp van de dikke darm als een cruciaal onderdeel van hun detoxificatie programma. Stappen, Amerikaanse organisaties blijven manufactuing nieuwe plannen en gadgets in de behandeling van dikke darm.
Ongeacht de twee perspectieven op de hulp van de dikke darm in de restauratieve wereld, alle partijen het erover eens dat zelfs weg uit vet en rood vlees voeding te blijven, ondanks een solide dieet rijk aan vezels methoden zijn onfeilbaar methoden om het geluid te houden colon.

No comments:

Post a Comment