Thursday, 5 March 2015

Dikke darm problemen en hoe ze te voorkomen

De normale lengte van het colon of dikke darm is ongeveer 5 meter. De belangrijkste functie van de dikke darm is om water en andere essentiële stoffen te absorberen spijsverteringsproducten na het passeren van de dunne darm. Colon gezondheid is essentieel voor normale spijsverteringssap van het lichaam. Echter, veel mensen hebben problemen met de dikke darm. Gewoonlijk aangeduid als spastische colon.
Eten is niet alleen gaan in de mond en anus. Het gehele spijsverteringsstelsel bestaat uit de organen die specifieke taken uitvoeren om voedsel in absorbeerbare stoffen veranderen door het lichaam te gebruiken en tenslotte om het leven. De dikke darm of colon is deel van het spijsverteringsstelsel. Om te slagen in de dunne darm in het spijsverteringskanaal, colon voert de taak absorberen water en voedingsstoffen uit het spijsverteringskanaal product, dat later gevormd dat stinkende stof genaamd ontlasting.


Dikke darm problemen kunnen ontstaan ​​als gevolg van misbruik van de levensstijl en eetgewoonten van de mensen, ondanks enkele problemen ook aangeboren en intussusception en de ziekte van Hirschsprung kan zijn. Maar de meeste darmproblemen echt sterk beïnvloed door kunstmatige factoren, vooral ziekten zoals aambeien, anale kloven, inflammatoire darmziekte, diverticulitis, abnormale groei en darmkanker.
Dikke darm problemen kunnen inderdaad ernstig in de problemen, want als is één dikke darm niet goed werkt, het hele spijsverteringsstelsel wordt ook beïnvloed en dat compromissen goede voeding. Zelfs zonder de dikke darm, kan men leeft, nog steeds - het verlies van twee punten kan een hoop veranderingen in iemands leven dat veel aanpassingen nodig maken. Dat is waarom; het voorkomen van dikke darm problemen moeten serieus genomen worden door iedereen. Een gezonde levensstijl en voeding is de eerste stap van preventie. Hier zijn een aantal punten om te overwegen over hoe je dikke darm problemen te voorkomen:
Eet de juiste spullen. Het eten van groenten en fruit en vezelrijke voedingsmiddelen is een goede manier om de dikke darm gezond te houden. Vermijd te veel vlees, verwerkte voedingsmiddelen, vetten en kankerverwekkende stoffen kan men helpen bij het voorkomen van darmkanker. Het eten van wortelen, tarwe, gerst, kool en citrusvruchten zijn goed eten voor de dikke darm.

Dus u bent een zorg voor dikke darm problemen?

Het is goed om voorzichtig de gezondheid zijn, vooral als het gaat om uw dikke darm.
Colon is de dikke darm. Zijn rol is om water en vloeistoffen die werden gebruikt om te helpen voedsel te verteren, of krijgen diarree herstellen.

Als de dikke darm een ​​probleem, wat kan leiden tot zeer ernstige gevolgen.
Ik gebruikte om een ​​slachtoffer van de dikke darm problemen te zijn. Ik had krampen, constipatie, diarree en soms zwelling. Echter, ik weet het niet ik heb problemen met mijn dikke darm.
Dus ik gecontroleerd met de arts en vertel me dat mijn probleem is waarschijnlijk een probleem met mijn dikke darm. Dit probleem wordt veroorzaakt door virussen, bacteriën of parasieten.
Ik was snel genoeg om de behandeling te krijgen, zegt de dokter. Zo niet, dan zou ik kunnen leiden tot darmkanker.

Ik was opgelucht en ik besloten om meer over dikke darm problemen te leren, zodat je het kunt voorkomen. En nu zal ik met u even delen.
Een manier om dit probleem te voorkomen is om meer vezels te eten. Eet meer fruit die rijk zijn aan vezels, zodat u uw darmen gemakkelijk kunt legen.
Sappen en water kan helpen te voorkomen. Maar koffie, thee en alcohol zijn overbodig. Inderdaad, alcohol sterk vermeden.

Drie meest voorkomende dikke darm problemen:


Darmpoliepen:


Het is een stukje weefsel dat groeit in je lichaam. Dit kan kanker of kanker reeds worden.
Het is eng omdat de symptomen bloed kunnen opnemen in je ondergoed. Dus voor vrouwen, is het sterk aanbevolen dat voorkomt.


De ziekte van Crohn:


Een ziekte die ontsteking veroorzaakt in de darm. Het kan voorkomen bij mensen van alle leeftijden, maar wordt meestal gediagnosticeerd bij mensen tussen de leeftijden van 20 en 30

Inflammatoire darmziekten:


Het bestaat uit twee chronische ziekten - ulceratieve colitis en ziekte van Crohn. In dit soort problemen darm, colitis ulcerosa darmontsteking. Dit is ook de belangrijkste oorzaak van diarree. Maakt de bekleding of het slijmvlies van de darm ontstoken zijn. Ziekte van Crohn, meestal het laatste deel van de dunne darm genoemd ileum en de dikke darm onderdelen worden aangetast. Het kan uitbreiden tot elk deel van het spijsverteringskanaal gebied. Colitis ulcerosa in de darm enige coating is meestal beïnvloed, terwijl bij ziekte van Crohn ontsteking optreedt in de gehele wand.

Diverticulitis:


De belangrijkste reden voor het optreden van diverticulitis is een ontsteking van de zakken die krijgen gevormd in de wand van de dikke darm. Deze zakjes zijn divertikels genoemd. Deze zakken waardoor bloeden of ontsteking. Soms zijn deze zakken kunnen buikpijn veroorzaken, zelfs.


Aambeien:


Dit is de meest voorkomende vorm van dikke problemen in mensen. Veel voorkomende symptomen van aambeien zijn zwelling en ontsteking van de aders rond de lagere rectum en de anus. De redenen achter aambeien zijn zwangerschap, anale penetratie, veroudering en diarree. Er zijn twee types van aambeien - een aambei steekt of interne aambei kan zich uitstrekken buiten het lichaam. Een uitwendig aambei waarbij zwelling optreedt rond de anus door de vorming van bloedstolsels. Naast andere oorzaken van aambeien omvatten afvoer van slijm dat jeuk, inspanning en reiniging rondom de anus veroorzaakt.


Abnormale groei:


Abnormale groei is ook een dubbele punt probleem vaak voorkomen. Vormen van abnormale groei kan zowel kwaadaardig en goedaardig. Kankercellen vorm van abnormale groei is normaal voor mensen boven de vijftig jaar. Abnormale coating bevat normaal kankergezwel in de dikke darm of het rectum. De meeste van de tijd, problemen in de abnormale groei colon genereren tekenen van bloeden, en veranderingen in de stoelgang. Terwijl de lange termijn persistentie van goedaardige gevormde abnormale groei kan leiden tot kankerachtige vorm tijd. Bijvoorbeeld, in poliep zich vanaf de binnenkant van de dikke darm en wijzigt de grootte van een speldenknop een grote golfbal. Het kan zowel kwaadaardig en goedaardig.


Anuskloofje:


Het verwijst naar een scheur in de voering van de onderste anus die kunnen leiden tot pijn tijdens evacuatie. Hoewel dit probleem is niet ernstig als darmkanker dikke darm, maar zelfs dan je nodig hebt om de juiste behandeling te genezen thuis geven. De algemene oorzaak van anale fissuren anale stretching is onjuist kanalen. Ergens onnodige druk op de twee ringen die spier anus controle kan ook de belangrijkste oorzaak van de dikke darm problemen. Dit zijn enkele van de voorkomende dikke darm problemen die zich kunnen voordoen in de dikke darm of het rectum.

Helaas, dikke darm problemen zijn een feit van het leven dat veel mensen hebben te maken met. De dikke darm is het lichaamsdeel dat onverteerde delen van het voedsel dat we eten absorbeert, waardoor een ophoping binnen haar muren. Het doel is om voedingsstoffen te nemen in deze kwestie. Wanneer het voedsel niet goed verteerd, kunnen er problemen ontstaan.

Neem, bijvoorbeeld, aambeien. Een veel voorkomend probleem in de colon, aambeien zijn groepen gezwollen aderen in het rectum of anus, en bloeden kan optreden als gevolg van dit probleem colon.
Andere problemen zijn anale kloven, of een pijnlijke scheur in de anus; en inflammatoire darmziekte en diverticulitis. Dit is wanneer de dubbele wand vormt een zak bloeden of vlam, waardoor soms pijn in de buik. Inflammatoire darmziekten kan diarree, pijn en bloeden veroorzaken. Abnormale groei kan ook voorkomen in de dikke darm, en deze kan zowel kwaadaardige of benign- maar altijd controleren op hen met een bezoek aan de dokter.

Het is belangrijk om een ​​gezonde darm handhaven, omdat dit hun kansen vermijden van deze problemen. Colon zuivering kan op verschillende manieren, waaronder een gezond vezelrijk dieet ingrediënten en veel water, samen met lichaamsbeweging en voldoende slaap. Laxeermiddelen zijn verschillend, maar worden niet aanbevolen voor gebruik op lange termijn. Een darmspoeling of flush systeem met behulp van een rechte buis, wordt verkozen boven klysma's, omdat ze voorkomen dat de slechte geuren in verband met de bovenstaande procedure. Herbal supplementen zijn een natuurlijke manier om de dikke darm te reinigen, en kan ook worden gebruikt om regelmatig te blijven.

Een probleem dat katten vaak worden gevonden en is het probleem stenose kat colon gezondheid. De dikke darm wordt verkleind en beperkt de beweging waardoor de grote verkleining van de darm lumen. Dit probleem kan het gevolg zijn van een verwonding of als gevolg van een onderliggend gezondheidsprobleem. In ieder geval, moet het probleem onmiddellijke aandacht te corrigeren welke kat weer goede gezondheid.

De veroorzakers van dikke stenose


Een oorzaak probleem van stenose dikke darm komt van genetische of onevenwichtige voeding. Immuunstoornissen en een infectie veroorzaken ook stenose colon gezondheid kat in een kat. Het probleem met het colon resulteert om vele redenen en met de juiste zorg, zal deze kwestie worden verduidelijkt in de meeste gevallen. Bepaal de oorzaak, helpt bij het bepalen hoe het gezondheidsprobleem te behandelen.
Hoe om te weten of de kat heeft een dubbele punt stenose
Het eerste teken dat de kat een dubbele punt stenose kan hebben is diarree. Als uw kat heeft een probleem van de bovenste darm, die zal komen met braken, terwijl een dikke darm diarree probleem veroorzaakt. Er kan bloed of slijm in diarree als de kat wordt minder en om naar het toilet te allen minder in staat. Samen met deze vernauwing van de dikke darm, zal de kat minder eten en worden lusteloos als ze nemen minder voedsel en verzwakken. Het is mogelijk dat een kat met dit probleem zandbak vergaan, omdat ze moeten onmiddellijk hun behoeften.


Kat Gezondheid Colon Stenose Diagnose


De diagnose van de dikke darm aandoening behandelt het kennen van de geschiedenis van de kat en de tijd die diarree is tentoongesteld. De veterinaire kliniek kan de kat te houden 's nachts om andere tekenen observeren en kan beslissen welke behandeling het beste werkt op de kat. Radiografie werkt goed voor het vinden van het gebied beïnvloeden de colon stenose en echografie, die de effectiviteit van het vinden van het probleem met de colon stenose en andere problemen die een kat heeft aangetoond.


Behandelingen voor colon stenose Cat Gezondheid


Een dierenarts moet bepalen wat het probleem veroorzaakt stenose dikke darm en dan bepalen de juiste behandeling dient te bestaan ​​uit het genezen van de kat. Als bij toeval de resultaten van allergie, zal de dierenarts aanbevelen veranderen van de voeding om het probleem te verhelpen. Als het probleem wordt veroorzaakt door een infectie van een soort, zal de dierenarts een antibioticum voorschrijven, maar als lijkt het probleem ernstige, kan de dierenarts operatie bevelen. Zonder de juiste behandeling, kan de kat zo ziek dat hij zal sterven geworden.

No comments:

Post a Comment